• Imprimare
  • Share

Cum să adaugi mărturii

Apreciem dorința și disponibilitatea dumneavoatră de a contribui la dezvoltarea/îmbogățirea acestui website! Adăugarea de mărturii se face prin intermediul formularului de contact aflat pe pagina: Contact.
 
Iată ce trebuie sa faceți, in funcție de tipul mărturiei:
 
I. Mărturie text - Completați câmpurile: Nume, Email, Subiect, apoi scrieti/copiați mărturia d-voastră în câmpul Mesaj. Opțional, puteți să trimiteți mărturia ca și atașament la email, folosind adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
II. Mărturie audio/video - Completați câmpurile: Nume, Email, Subiect, apoi scrieti linkul cu mărturia d-voastră audio/video în câmpul Mesaj, dacă în prealabil ați încărcat mărturia pe youtube. Pentru cazul in care mărturia d-voastra nu este încărcată pe youtube, vă rugăm să transmiteți fișierul audio/video folosind serviciul WeTransfer, introducând în câmpul "friend's email", adresa următoare de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
 
Obs. Indiferent de tipul de mărturie, vă rugăm să indicați și categoria de mărturii (vezi Tematica Mărturii din partea stângă) în care doriți să fie afișată mărturia d-voastră!
 

Apariția/afișarea mărturiilor se va face în cel mai scurt timp posibil, odată ce au fost analizate de administratorii site-ului, după care veți primi un email de confirmare a adaugării sau de respingere a mărturiei trimise, după caz.

Pentru o  cât mai bună conlucrare, vă rugăm să nu trimiteți resurse care nu sunt creștine și nu îndeplinesc condițiile prezentate pe pagina de termeni și conditii de utilizare a site-ului. 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.

înapoi la partea de sus

UN GÂND

PASAJUL ZILEI

Abonează-te la newsletter

Înscrie-te la newsletter și te vom ține la curent cu noutățile
de pe site-ul nostru:
Promitem să păstrăm confidențialitatea datelor tale!

Vezi politica de confidențialitate